Hognestad
Idrettslag

Medlemsinfo

Medlemskap priser

Barn 0-2 år 400,-
Turn 3-18 år 750,-
Fotball 5-18 år 750,-
Voksne 990,-
Boksing barn 750,- (inkluderer forsikring fra NBF)
Boksing voksne 990,- (inkluderer forsikring fra NBF)
Støttemedlem 400,-

Barn betaler kun en kontingent, og kan gå på så mange aktiviteter de ønsker.Ny medlem? Klikk på innmelding

Støttemedlemmer

Dersom du ikke er aktiv men likevel ønsker å støtte arbeidet i Hognestad Idrettslag kan du bli støttemedlem. Som støttemedlem får du også stemmerett ved årsmøtet i idrettslaget og du får dermed mulighet til å påvirke den videre utviklingen av klubben. I tillegg får du Hognestad bladet i posten.

Støttemedlemskap koster kr 400,- i året.

Innmelding gjøres ved registrering i Min Idrett på:
www.minidrett.no, eller ved å sende epost til:
kasserer@hognestadil.no

For å få stemmerett ved årsmøtet må du ha betalt kontingenten senest en måned før årsmøtet finner sted, og du må være fylt 15 år.

Årsmøtet arrangeres som regel i februar/mars.

Kontingent

Kontingenten som den enkelte betaler er den største inntektskilden og går uavkortet til direkte bruk blant barn og voksne i forbindelse med utstyr, turneringer og løpende driftsutgifter. Det er derfor viktig at alle som er aktive i laget støtter opp ved å betale kontingenten.

Ved manglende betaling har en ikke rett å delta i idrettslagets aktiviteter, men en er heller ikke forsikret om noe uforutsett skulle skje.

Dersom du har spørsmål vedrørende medlemskontingent eller betaling, kan du kontakte kasserer i Hognestad IL på kasserer@hognestadil.no

Grasrotandelen

Du kan i tillegg støtte Hognestad idrettslag hver gang du tipper gjennom Norsk Tipping UTEN at det koster DEG noe. HIL får gjennom Grasrotandelen 5% av det du spiller for UTEN at det går ut over innsatsen din eller premiene dine.

HVORDAN?

Send SMS: GRASROTANDELEN 975668061 til 2020 (tjenesten er gratis) eller si du vil støtte HIL hos din kommisjonær, eller du kan gjøre dette på norsk-tipping.no.

Takk for støtten!